Η Εταιρεία Joker Golf Carts δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων Golf Cart και έχει καταφέρει να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Εισάγουμε ηλεκτρικά οχήματα Golf Cart ΜΟΝΟ από την Αμερική της εταιρείας CLUB CAR  τόσο σε καινούργια όσο και σε μεταχειρισμένα άριστης κατάστασης και τα παρέχουμε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς .

Καλύπτουμε από εγγύηση και τα καινούργια και τα μεταχειρισμένα οχήματα ανεξαρτήτως χρονολογίας τους λόγω εξονυχιστικού ελέγχου που πραγματοποιείται πριν την παράδοση τους.Έχουμε επιλέξει μετά από πολλή μεγάλη έρευνα και εμπειρία επάνω στα ηλεκτρικά οχήματα τύπου Golf Cart να δουλεύουμε ΜΟΝΟ με αμερικανικά διότι έχουμε διαπιστώσει από ελέγχους και Service τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν τα κινέζικα οχήματα.Έτσι πουλάμε στον πελάτη ένα αξιόπιστο  προϊόν που δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη έκθεση οχημάτων σε όλη την Ελλάδα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Λ. Βάρης –Κορωπίου όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε καθημερινά και να κάνετε test Drive στα οχήματα μας τόσο σε κανονικό έδαφος όσο και σε ανηφορικό  με κλίση έως και 45 % για να διαπιστώσετε την αντοχή των οχημάτων μας.

Αναλαμβάνουμε πλήρως το Service και την Τεχνική Υποστήριξη των ηλεκτρικών σας οχημάτων με άμεσες λύσεις από το προσωπικό και τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες πελάτες μας.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ.Iωάννης Κουτσιμπογέωργος είναι τεχνικός με μεγάλη εμπειρία στα ηλεκτρικά οχήματα και μπορεί να σας δώσει λύση άμεσα ακόμη και τηλεφωνικά.Τόσο ο ίδιος όσο και οι τεχνικοί μας μπορούν να σας παρέχουν κατά την αγορά του οχήματος μια πλήρη ενημέρωση για την σωστή χρήση του και με τις οδηγίες αυτές  κολλημένες και επάνω στο όχημα σας για όποιον το χρησιμοποιεί κάθε φορά  χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαθέτουμε δεκάδες  ετοιμοπαράδοτα οχήματα όλων των κατηγοριών στις εγκαταστάσεις μας με εγγύηση καθώς και όλα τα ανταλλακτικά για Golf Cart όλων των τύπων και με αυθημερόν αποστολή τους.

Αναλαμβάνουμε ειδικές μετατροπές (customade) και κατασκευές σε καρότσες,κουτιά Room Service, ασθενοφόρα,οχήματα μεταφοράς αναπήρων, πυροσβεστικά και γενικά σε όλους τους τύπους των ηλεκτρικών οχημάτων.Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακατασκευή του παλιού σας οχήματος,επαναφέροντας το στην αρχική του κατάσταση.

Προσαρμόζουμε το όχημα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και λύνουμε συχνά προβλήματα όπως ανηφορική κλίση εδάφους , ανώμαλο οδόστρωμα , καθημερινή επαγγελματική χρήση για πολλές ώρες , ωφέλιμο φορτίο και αντοχή μπαταριών.Επίσης διαθέτουμε αξεσουάρ επιλογής σας όπως αναδιπλούμενο κάθισμα,φώτα LED ,καλύμματα για προστασία βροχής,σχάρες οροφής,καθρέπτες ,ζώνες ασφαλείας κλπ.

Όλα μας τα οχήματα της Club Car διαθέτουν αλουμινένιο σασί το οποίο έχει την μεγαλύτερη αντοχή και δεν σκουριάζει .Ενδεικτικά επίσης διαθέτουν τον μεγαλύτερο κύκλο στροφής στο τιμόνι τους καθώς και ανθεκτικό εμπρόσθιο σύστημα για μηδενικές ζημιές και μεγαλύτερη ασφάλεια πάντα όλα Made In Usa όπως και ολόκληρο το όχημα της CLUB CAR.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και Resorts σε όλη την Ελλάδα , με κτήματα catering , εργοστάσια και εσωτερικούς χώρους παντός τύπου όπως ακόμη και με golf clubs και ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη.

Μενού